Greetings
I am sorry that i am typing english i will put a russian translation below this , but i have a question ? Is it possible to get Konung Legend of the North in English version with all the music and cracked so i can load it without a disc ..
Please Please i beg of you if you know how , tell me ... I originally owned this game back in 2000 and enjoyed though i was only only 6 years old and pretty much ran around talking randomly not enjoying the lore , but i am very interested in the lore of the game and please help me if you know how to translate the game or get the English version , Though i managed to get the English version from MYTH , BUT there is no Music and no Videos and the exe file that is the launcher is going to kill my HDD so i cannot make the iso file to load videos for me , please help me .
Приветствия
Мне жаль, что я печатаю английском я буду поставить русский перевод ниже этого, но у меня есть вопрос? Можно ли получить конунг Легенда о Севере в английской версии со всеми музыки и трещины, поэтому я могу загрузить его без диска ..
Пожалуйста, Пожалуйста, я прошу вас, если вы знаете, как, скажите мне ... Я первоначально принадлежал эту игру еще в 2000 году и пользовался, хотя я был только только 6 лет и в значительной степени бегал говорить случайно не наслаждаясь знания, но я очень заинтересованы в знаниях игре и, пожалуйста, помогите мне, если вы знаете, как перевести игру или получить английскую версию, хотя мне удалось получить английскую версию от миф, а что нет Музыка и Видео не и исполняемый файл, что являетсяпусковая собирается убить моего HDD, так что я не могу сделать файл изо для загрузки видео для меня, пожалуйста, помогите мне.